Фотограф
Непознат
Моментална состојба
Непостоечки објект
Место
Битола

Хотел Синтагма

Веднаш до хотелот Ројал бил сместен хотелот Синтагма. Овој хотел бил собиралиште на припадниците на грчката пропаганда. Со менување на властите овој објект го сменил и името во Конституција. Објектот на хотелот настрадал во Првата светска војна и денес не постои.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer